Games die tot het MMORPG-genre behoren, hebben meestal een zeer lange levensduur. Metin2, na 16 jaar eervolle carrière, bereidt zich voor om er nog een te ontvangen nieuwe uitbreiding.

De nieuwe inhoud die is gewijd aan een van de voorlopers van het gratis te spelen gamesysteem, komt met de update Veroveraars van Yohara in de komende maand. De gratis update introduceert een nieuw continent, een aanzienlijk aantal dreigende baasmonsters, kerkers op hoog niveau en het innovatieve Champion-niveausysteem.

"Metin2 blijft een hoog aangeschreven hitgame. In de loop van het jaar werd het in veel landen zelfs nog populairder. Webzen en Gameforge doen er alles aan om de actieve spelersgemeenschap te ondersteunen door het spel constant te optimaliseren en het regelmatig te verrijken met nieuwe inhoud. Veroveraars van Yohara het is de grootste update die de game ooit heeft ontvangen. We zijn er twee jaar mee bezig geweest en zijn erg trots om kennis te mogen maken met de spelers deze nieuwe spannende ervaring! "