Final Fantasy XVI is tegenwoordig een veelbesproken titel. Na de twijfel over de PS5-exclusiviteit, het mogelijke nieuwe hoofdstuk van de historische sage van square Enix manifesteerde zich opnieuw, in de vorm van Twitter account.

Final Fantasy XVI Twitter Square EnixBereikbaar via deze link, het profiel is momenteel privé met 0 tweets. Het detail deed hij echter spring van de stoel Square saga-fans zijn profielregistratiegegevens. De gebruikte e-mail lijkt te leiden naar een e-mailaccount "Square-enix.com", of naar een officiële e-mail.

Hoewel we dit nieuws met de nodige tang moeten nemen, kan de aankondiging van de zestiende titel van Final Fantasy de beruchte Project athia aangekondigd tijdens het PS5-evenement, en die mogelijk op het volgende wordt aangekondigd Sony-evenement. Zeker is dat dit keer - na het turbulente geval van Final Fantasy XV en het afscheid van Hajime Tabata - het Japanse softwarehuis zal de juiste mix voor moeten vinden accontentare iedereen en breng de serie terug op de top van JRPG.