Zoals elke eSports, Counter Strike is een spel waarbij niet alleen wint più forte, Maar ook slimmer. Soms kan te veel sluwheid je carrière echter verpesten en dat is precies waar we het vandaag over hebben. Het eSports-circuit ESL heeft opgeschort 3 coaches van CS: GO voor het gebruik van een beroemde shooter-bug in hun voordeel Klep.

Counter Strike Global OffensiveDe aanstootgevende bug stond de toeschouwer modus voor vrij bewegen binnen de kaart e tegenstanders bespioneren. Het behoeft geen betoog dat een dergelijke prestatie, op een hoog niveau van competitiviteit, het lot van een wedstrijd sterk kan bepalen. De regeling van ESL spreekt duidelijk: "deze bug is verboden! " en voor de schuldigen - zoals MechanoGun, Hunden en dood - arriveerde prompt een zout schorsing van enkele maanden en het duidelijke verlies van geloofwaardigheid in het circuit.