Na de geweldige High Definition-poort op Nintendo Switch en pc, Katamari Damacy Reroll bereidt zich voor om ook op PlayStation 4 en Xbox One te landen.

Op dit moment voorziet de aankondiging de lancering op Japanse bodem vastgesteld op 19 november 2020. Ondanks de het ontbreken van een officiële opmerking over de eventualiteit is het absoluut aannemelijk dat de titel ook de eigenaren van de vlaggenschipconsoles van Sony en Microsoft in de rest van de wereld kan bereiken. De prijs is, tegen de wisselkoers, vastgesteld op ca. 30 dollar.

Voor degenen die niet bekend zijn met Katamari Damacy Reroll, dit is de remastering van een van de grote klassiekers, evenals een van de meest originele titels voor zijn tijd (die zelfs vandaag de dag niet misvormt), verspreid op PlayStation 2 16 jaar geleden.