NieR Replicant ver.1.22474487139, heruitgave van de titel voor PS3, is geclassificeerd in Taiwan. Kunnen we binnenkort een nieuwe aankondiging verwachten?

De titel, die geen echte remake zal zijn, maar een herwerking van de twee spelversies Gestalt en Replicant (de ene bestemd voor de Japanse markt en de andere voor de westerse), zie afgelopen maart en verdwijnen dan van het toneel. Nu echter, zoals je kunt zien in de tweet die we hieronder rapporteren, Nier Replicant behaalde een beoordeling op het Taiwanese beoordelingsbord voor PS4, Xbox One en pc, wat gebruikelijk is voordat nieuwe trailers of officiële informatie arriveren.

We zullen hoogstwaarschijnlijk iets meer ontdekken tijdens de Tokyo Game Show 2020, waar Square Enix zelf in de hoofdrol zal staan lange reeks aankondigingen. We moeten gewoon wachten op de 23 september, de datum die de Japanse beurs zal beginnen, vingers gekruist.