Het laatste kampvuur, de nieuwste titel ontwikkeld door Hallo Games, is eindelijk op de markt gekomen, maar voor het Britse team zijn deze eenvoudige en luchtige spellen misschien wat krap. In een interview met Veelhoek, Sean Murray hij haalde de eerste aanwijzingen over hun volgende project.

Murray vertelde over de huidige divisie van Hello Games. Van de 26 mensen die deel uitmaken van de studie; Drie ontwikkelaars vormden het team achter The Last Campfire, terwijl de andere 3 werden opgesplitst in twee andere groepen: de eerste blijft werken aan No Man's Sky: Beyond, terwijl de tweede de pre-productie van het nieuwe project startte. Hoewel de goede Sean de situatie niet verder onderzocht, wilde hij een paar woorden uitspreken over No Man's Sky en hoe de flop een les was voor iedereen:

'Er is een vergiftigde beker of de deal met de duivel, en ik denk dat elke indie-ontwikkelaar dat behoorlijk moeilijk zal vinden. Als ik terug zou kunnen gaan en voor No Man's Sky zou kunnen kiezen, zou het erg moeilijk zijn om de juiste richting te vinden. Als je een ongelooflijke interesse in het spel hebt, heb je ook hoge verwachtingen. Het is alsof je een raket in de zon lanceert, maar onderweg de raket bouwt. En gezien hoe ver we zijn gekomen met de game, met duizenden speeluren en een tevreden community, ben ik blij met de deal die we hebben gesloten. "