TORONTO– (BUSINESS WIRE) -$ SCR #sportweddenschappen-Score Media en Gaming Inc. (TSX Venture: SCR) ("theScore" of het "Bedrijf"), heeft aangekondigd dat het voorwaardelijke goedkeuring heeft gekregen van de Toronto Stock Exchange ("TSX") om af te studeren aan de TSX Venture Exchange en een lijst te maken van de Klasse A Subordinate Stemmen van het Bedrijf Aandelen ("Klasse A-aandelen") op de TSX.

"Dit is weer een mijlpaal nu we doorgaan met het opschalen en het vestigen van theScore als leider in Noord-Amerikaanse sportmedia en gaming," zei John Levy, oprichter en CEO van theScore. "Afstuderen aan de TSX stelt ons in staat om ons profiel aanzienlijk te verhogen en het bewustzijn te vergroten - zowel in Canada als daarbuiten - rond de waarde van ons bedrijf en onze unieke benadering om media te combineren met gaming."

De definitieve goedkeuring van de vermelding is afhankelijk van de voorwaarde dat de Score voldoet aan bepaalde standaard- en gebruikelijke voorwaarden die door de TSX worden vereist. Na voltooiing van deze vereisten voor de definitieve notering, zullen de Klasse A-aandelen van theScore worden verhandeld op de TSX onder de bestaande ticker “SCR” en zullen ze van de TSX Venture Exchange worden verwijderd. Aandeelhouders hoeven geen actie te ondernemen in verband met het afstuderen.

Noch de TSX Venture Exchange, noch zijn Regulation Services Provider (zoals gedefinieerd in het TSX Venture Exchange-beleid) aanvaardden de verantwoordelijkheid voor de adequaatheid of nauwkeurigheid van deze release.

Over Score Media and Gaming Inc.

Score Media en Gaming Inc. stelt miljoenen sportfans in staat via zijn digitale media en sportweddenschappen. De media-app 'TheScore'is een van de meest populaire in Noord-Amerika en levert fans zeer gepersonaliseerde live scores, nieuws, statistieken en gokinformatie van hun favoriete teams, competities en spelers. De app voor sportweddenschappen van het bedrijf 'theScore Bet'levert een meeslepende en holistische ervaring op het gebied van mobiele sportweddenschappen en is momenteel beschikbaar om weddenschappen te plaatsen in New Jersey en Colorado. TheScore wordt openbaar verhandeld op de TSX Venture Exchange (SCR) en creëert en distribueert ook innovatieve digitale inhoud via zijn web-, sociale en esports-platforms.

Toekomstgerichte (veilige haven) verklaring

Verklaringen in dit persbericht die betrekking hebben op toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties, zijn toekomstgerichte verklaringen. Elke verklaring die woorden bevat als "kan", "zou", "zou kunnen", "zal", "gelooft", "plant", "anticipeert", "schat", "verwacht" of "van plan is" en andere soortgelijke verklaringen die zijn geen historische feiten in dit persbericht zijn toekomstgericht, en deze verklaringen houden risico's en onzekerheden in en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Dergelijke verklaringen weerspiegelen de huidige standpunten van de Score met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen en zijn onderhevig aan bepaalde risico's, onzekerheden en aannames. Veel factoren kunnen ervoor zorgen dat de werkelijke resultaten, prestaties of verwezenlijkingen van het bedrijf wezenlijk verschillen van toekomstige resultaten, prestaties of verwezenlijkingen die kunnen worden uitgedrukt of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte verklaringen, waaronder onder andere veranderingen in de timing en het proces voor het schrappen van de notering. Klasse A-aandelen van het bedrijf van de TSX Venture Exchange en de notering van de Klasse A-aandelen van het bedrijf op de TSX, en die welke worden besproken onder het kopje 'Risicofactoren' in het jaarlijkse informatieformulier van het bedrijf, zoals ingediend bij de toepasselijke Canadese effectenregulerende autoriteiten en beschikbaar op SEDAR onder het bedrijfsprofiel op www.sedar.com en elders in documenten die de Score van tijd tot tijd indient bij dergelijke regelgevende instanties voor effecten, inclusief de Discussie en Analyse van het Management. Mocht een of meer van deze risico's of onzekerheden werkelijkheid worden, of zouden de aannames die ten grondslag liggen aan de toekomstgerichte verklaringen onjuist blijken te zijn, dan kunnen de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte verklaringen. Het bedrijf is niet van plan, en aanvaardt geen enkele verplichting, om deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken, behalve zoals vereist door de toepasselijke wet of regelgevende vereisten.

Contacten

Dan Sabreen
Directeur Communicatie
Score Media en Gaming Inc.
Tel: 202-321-4195
E-mail: dan.sabreen@thescore.com

Alvin Lobo
Financieel Directeur
Score Media en Gaming Inc.
Tel: 416-479-8812 toestel. 2206
E-mail: alvin.lobo@thescore.com

Bron BEDRIJFSDRAAD