Laten we weer over de zaak praten Episch versus Apple. Na het verwijderen van de Fortnite uit de App Store en Google Play, lijkt Epic een hit te veel te hebben gekregen, waardoor meer dan 60% van de spelers die verbonden zijn met hun succesvolle Battle Royale verloren zijn gegaan.

Marvel Fortnite epische spellenHet nieuws kwam van Epic zelf, via een nieuwe rechtsgeding voorgelegd aan de rechtbank in de afgelopen dagen. In dit nieuwe document, Epic Games vraagt ​​om de herintroductie van Fortnite in de App Store en hoe het met Apple gaat hun werk vernietigen vanwege hun anti-consumentenpraktijken.

Zal dit nooit eindigende verhaal ooit eindigen? Een ding is zeker: indien ingeschakeld Android Epic heeft eigenlijk manieren om hun spel te blijven ondersteunen; voorlopig zal het appelplatform moeten leven zonder groepsdans en gekke emotes.