Super Mario 3D All-Stars het is een titel die mensen aan het discussiëren is. Daar Collectie voor Nintendo Switch heeft voor veel controverse gezorgd slechte beschikbaarheid, een niet bepaald pro-consumentenpraktijk die al schade heeft toegebracht aan secundaire markt.

Op echte sites van e-commerce, zoals bijvoorbeeld Ebay, heeft het aandeel al een enge prijsstijging gekregen. Vanaf de basisprijs van $ 60 hebben sommige advertenties de 100 dollar, terwijl anderen zelfs i hebben bereikt goedkoop 1000 dollar.

Kortom, zelfs voordat ze in de winkels arriveerden, heeft deze nieuwste commerciële operatie van Nintendo de beruchte al in gang gezet scalpers van Ebay, "Verslinders van collecties en speciale edities". Wie weet wat er daarna zal gebeuren Maart 2021, wanneer de speciale aanbieding afloopt. De prijzen zullen een beetje stijgen of inhalen stratosferische figuren?