Nintendo Switch heeft de gamingwereld vernieuwd dankzij zijn hybride karakter. Nu het patent voor een enkele Joy-Con verschijnt, nieuwe innovatie in zicht?

Het patent is in 2018 door Nintendo aangevraagd om alleen geldig te worden voor april 2020. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, lijkt de controller erg op degene die we al kennen, behalve de afwezigheid van de aanval op de console.

Gezien het ontbreken van een presentatie tijdens de genoemde maand, is het project mogelijk weggegooid. Maar waar zou dit nieuwe randapparaat voor kunnen zijn? De meest verstandige hypothese is die van een product waarvoor is ontworpen lokale multiplayer op Nintendo Switch Lite, om haar meer op haar hybride zus te laten lijken.

Zullen we deze controller ooit op de markt zien? Alleen een hypothetische Nintendo Direct kan het ons vertellen.