Zoals gewoonlijk draait de community van modders rond de legendarische shooter Ondergang di Id-software is op zoek naar nieuwe elektronische apparaten die het bestand kunnen uitvoeren WAD hun favoriete spel. Welnu, het lijkt erop dat ze deze keer verder zijn gegaan dan de middelen van een slechts sterfelijk.

Nee, je verbeeldt je niets. Dit is echt Doom, gespeeld in een zwangerschaptest, bij de glorieuze resolutie van 128x32px korrelig. De gebruiker hoera hij legde vervolgens de montage- en programmeerprocedure van deze koppeling uit. Kortom, het was genoeg voor hem om de CPU en het scherm van het apparaat te vervangen door goden geschikte reserveonderdelen. Vervolgens schakelde hij over op programmeren via een microcontroller. Na een paar dagen, en veel geduld, was de game eindelijk geïnstalleerd.

Dit is natuurlijk geen echte zwangerschapstest, maar het resultaat is nog steeds indrukwekkend en zal zeker de basis leggen voor meer van dergelijke experimenten.