Xbox Series S aangekondigd dankzij een lek dat Windows Central ertoe aanzet om zijn bestaan ​​te bevestigen. Releasedatum en prijs van Xbox Series X bekendgemaakt.

Thurrott's Brad Sams heeft de video inderdaad uitgebracht Vuist kijk Xbox Series S, waarmee het bestaan ​​van de jongere zus van chat wordt bevestigd Xbox-serie X. De video werd door Microsoft zelf als authentiek bevestigd, die op de bal sprong om de prijs en releasedatum bekend te maken vóór een officiële aankondiging.

Xbox Series S, instapversie zonder optische lezer, zal tegelijk met Xbox Series X verkrijgbaar zijn 10 november 2020 voor de prijs van $ 299. De oudere zus zal in plaats daarvan beschikbaar zijn tegen de prijs van 499 dollar, in lijn met de marktstrategieën van de vorige generatie videogames.

Deze week hebben we de bevestiging van een nieuwe Xbox-show nodig om de console officieel te presenteren, zoals altijd houden we je op de hoogte.