Assassin's Creed Valhalla

In een jaar gekenmerkt door de vertragingen veroorzaakt door COVID-19, is de rijke reeks aankondigingen vandaag verrijkt met die van een game die tegen de trend ingaat: Ubisoft heeft zojuist aangekondigd dat Assassin's Creed Valhalla met een week is vervroegd en de releasedatum op 10 november is vastgesteld.

"We zijn verheugd aan te kondigen dat spelers Assassin's Creed Valhalla sneller dan verwacht zullen kunnen ontdekken!" zei de producer Julien Leferrière, “We kunnen niet wachten om de wereld die we de afgelopen drie jaar hebben gecreëerd tot leven te zien komen op alle platforms. Inclusief de volgende generatie Xbox Series X | S-consoles vanaf 10 november ”.

La beslissing komt later op de mededeling van de officiële releasedatum van de volgende generatie Microsoft-consoles, ingesteld voor dezelfde dag. De titel was oorspronkelijk gepland voor 17 november, maar dankzij de vooruitgang kan het nieuwe hoofdstuk van Assassin's Creed deel uitmaken van de lanceringsreeks van de nieuwe Xbox.