EA PlayDag van advertenties bij Microsoft: EA Play wordt officieel toegevoegd aan de Xbox Game Pass-catalogus vanaf de volgende feestdagen. De aankondiging kwam met een notitie gepubliceerd in de Officiële site Xbox:

“We werken samen met Electronic Arts om Xbox Game Pass Ultimate en pc-leden een EA Play-lidmaatschap te bieden zonder extra kosten, vanaf de volgende feestdagen. Dit betekent dat Ultimate-leden kunnen genieten van EA Play op Xbox One, Xbox Series X | S en Windows 10, terwijl Xbox Game Pass pc-leden ervan kunnen genieten op Windows 10 ″.

De catalogus van de Electronic Arts-service bevat meer dan 60 van de hoofdtitels van het softwarehuis, waaronder Fifa 20, Titanfall 2 en Need for Speed ​​Heat, evenals alle emanaties van franchises zoals Battlefield, Mass Effect en The Sims.

De aanwezigheid van een aantal EA Play-titels binnen de xCloud-service is ook bevestigd, inbegrepen bij Xbox Game Pass Ultimate.