In de afgelopen uren Mediatonic, de ontwikkelingsstudio erachter Fall Guys: Ultimate Knockout, heeft eindelijk aangekondigd officieel de komst van een systeem anti-bedrog op het populaire gezelschapsspel.

Het probleem van de valsspelers op Fall Guys, vooral op de pc-versie, is hoofdpijn die de community heeft benadrukt sinds de eerste weken van de lancering van de game, en aangezien de titel geen rapportagesysteem had, noch een anti-cheat eigenaar, degenen die externe programma's uitbuitten om vals te spelen in verschillende mini-games, woedden bijna ongestraft.

Gelukkig lijkt het erop dat degenen die vals spelen nog geen lang leven zullen hebben, aangezien er de komende weken een update komt die in Fall Guys het beproefde systeem Gemakkelijke anti-cheat, hetzelfde gebruikt door populaire titels Apex Legends, Rust en Fortnite.