Xbox-serie XXbox Series X kost $ 499 (dat wordt waarschijnlijk 499 euro in Europa). De prijs werd officieel bevestigd door de Officiële site Xbox, waar alle twijfels over het next-gen videogameaanbod van Microsoft eindelijk zijn weggenomen.

De vlaggenschipconsole kan ook via de service worden gekocht Xbox All-Access, voorlopig niet bevestigd in Italië, waardoor je de console mee naar huis kunt nemen via een service die kost 35-dollars per maand twee jaar lang. Dit levert, naast de hardware, ook het abonnement op Xbox Game Pass Ultimate die de komende maanden ook zal worden verrijkt met de catalogus EA Play. Bevestigde ook de $ 299 voor Xbox-serie S, ook te koop via het All-Access-abonnement a 25-dollars per maand.

Xbox Series X en zijn jongere zus zijn beschikbaar vanaf 10 november, met een pre-orderfase vanaf 22 september.