Xbox-serieDe volledige persbriefing van de Xbox Series X | S verscheen online in een lek gepost op Twitter door een gebruiker. Dit toont een deel van wat waarschijnlijk het oorspronkelijke plan van Microsoft was voordat werd geanticipeerd op alle onthulling vanwege de gelekte geruchten over de nieuwe console.

De briefing werd in vier delen gepubliceerd en ziet Phil Spencer, Liz Hamren (Hoofd platform- en hardware-engineering) e Sarah Bond (Hoofd Xbox-partnerschappen en ecosysteem) geïnterviewd door Cindy Walker, senior marketingdirecteur voor Xbox. In de video's spreken we uiteraard van Xbox Series S en Xbox Series X, met de informatie die toen de afgelopen dagen werd verstrekt, waaronder de onthulling van de nieuwe console en de officiële aankondiging van prijzen.

De Virtual Press Briefing biedt niet meer informatie dan het publiek al weet, maar biedt toch een interessante reis door het werk van de Xbox-divisie tijdens de uitvoering van het project -Series.