In de afgelopen uren hebben de organisatoren van'Geweldige spellen snel gedaan 2021, een van de belangrijkste liefdadigheidsevenementen van het jaar voor speederunners, hebben officieel aangekondigd dat het evenement zal plaatsvinden online. in plaats van in de aanwezigheid vanwege de Covid-19-pandemie die nog steeds over de hele wereld woedt.

Het evenement, dat toch in de tussenliggende week wordt gehouden 3 en 10 januari 2021 zullen de gastheren dus verbinding zien maken met de hardlopers vanuit huis, zonder dus de klassieke "bank" waaraan het evenement ons al jaren gewend was.

Ook de Zomerspelen Done Quick werden gehouden vorige maand vond online plaats, maar dat hield het enthousiasme en de vrijgevigheid van de toeschouwers niet tegen, want tijdens het afgelopen evenement werd meer dan $ 2.3 miljoen ingezameld voor Artsen Zonder Grenzen.