Elke pc-game kan worden aangevallen door valsspelers. Maar als het gaat om een ​​enkele winnaarrace zoals Fall Guys, wordt het nog frustrerender. Als je in de eerste minigame ziet dat je wordt ingehaald door een vliegende Fall Guy, weet je al dat de kroon, behoudens een wonder, van hem zal zijn. 

Mediatonic realiseert zich dat ook, en al weken proberen de ontwikkelaars het op te lossen. De pogingen leken tot dusver echter onhandig en onhandig, maar een lange draad op Twitter onthult een onverwachte achtergrond. Welkom op Cheater Island, waar de Fall Guys ooit vrij konden vliegen.

 

'Doe je gordel om en laat me je een verhaal vertellen. De opkomst en ondergang van Cheater Island "

De beklimming

Dat Fall Guys een cheater-targeting-spel zou worden, had Mediatonic vanaf het begin rekening gehouden. Er was altijd een systeem geweest om valsspelers op te sporen, maar het heeft zojuist informatie verzameld.

Pas toen de ontwikkelaars zeker wisten dat het systeem werkte, maakten ze Cheater Island. Een magische plek, waar valsspelers met elkaar kunnen strijden om de Kroon van de Cheater, een heel normale kroon, maar gehuld in een zeker gevoel van schuld en wroeging.

Maar de Cheaters waren te weinig. Ondanks je frustrerende ervaring was de cheat-detector nog steeds te tolerant en was het niet mogelijk om een ​​game op Cheater Island te starten. Dus ook al had de valsspeler aan het einde van zijn eerste vliegspel op het magische eiland moeten eindigen, die spellen hadden nooit genoeg spelers.

De valsspelers 'vielen' eindeloos en klaagden vervolgens op sociale media dat het spel kapot was. Maar ze realiseerden zich al snel en begonnen niet-cheater-vrienden uit te nodigen of Steam Family-Shearing te gebruiken om het systeem te omzeilen. Ze waren op de vlucht voor Cheater Island voordat ze daar aankwamen. 

De detector werd dus nog minder tolerant gemaakt en Family-Sharing werd uitgeschakeld. Het was een race tegen de klok, elke dag dat Mediatonic er niet in slaagde de eilanden te vullen, werd een andere dag aan valsspelers gegeven om een ​​weg te vinden rond de detector zelf. Op een dag, eindelijk ...

"Er waren genoeg spelers om games op Cheater Island te starten"

Video van games met alleen cheaters begonnen het web te bevolken, eindelijk werd het Mediatonic-project gerealiseerd. Maar al snel zagen de makers van Fall Guys een probleem, een fout in hun plan. 

De val

Mediatonic wist dat wedstrijden op Cheater Island bezig waren, en wist dat die video's precies dat konden zijn. Maar ze kon het niet 100% zeker weten. Dus om de imagoschade te vermijden van een spel dat zo vol valsspelers zat dat er alleen hele valsspelers waren, werd het eiland gesloten.

Vaarwel Cheater Island dus, een leuk idee dat niet in het reine was gekomen met het verbazingwekkende succes van Fall Guys. Maar de ontwikkelaars hebben de witte vlag zeker niet gehesen. De aankondiging komt aan het einde van de thread: de volgende update wordt gebeld Grote Yeetus en Anti-Cheetus, en kondigt samenwerking aan met Epic met betrekking tot de anti-cheat.

Bedrieger, beven!