Xbox Series X en Series S komen op 10 november 2020 op de markt. Maar hoe presenteren ze zich in de schappen? Hier zijn beide pakketten.

Microsoft heeft zelf een afbeelding gepubliceerd waarop duidelijk de twee nieuwe consoles te zien zijn, beide geflankeerd door hun eigen kartonnen doos.

Wat betreft Xbox Series X (waarvan we je al de box art in Dit artikel), bevat de verpakking van Series S het ontwerp en de kleuren van de console, zonder al te opzichtig schrijven. De enige aanwezige woorden zijn in feite die gerelateerd aan de grootte van de SSD (512 GB voor Series S en 1 TB voor Series X) en prestaties. Kan het minimale ontwerp van de pakketten de verkoop stimuleren door kopers te ontmoeten die geen consoles hebben en duidelijke ideeën willen hebben over het cadeau dat ze aan vrienden of familie kunnen geven tijdens de feestdagen?

We herinneren je eraan dat Xbox Series X en Series S beschikbaar zullen zijn van 10 november tot geprijsd op respectievelijk $ 499 en $ 299.