De eerste momenten van de Showcase van Sony PlayStation 5 ze kunnen niet spectaculairder zijn. In een lange trailer die voornamelijk bestaat uit filmisch è stato presentato het zestiende hoofdstuk van de geliefde Final Fantasy-saga

Er waren weinig of geen details bij het beeldmateriaal dat Final Fantasy XVI-fans liet zien. In het laatste scherm een ​​kleine aanwijzing op welke platforms ze het spel zullen ondersteunen. Met de cryptische formule "Exclusief voor PlayStation Console", Sony en square Enix Ze zeiden niet alleen impliciet dat de titel bij de lancering ook beschikbaar zou kunnen zijn voor PS4.

Een microscopisch klein sterretje, waarschijnlijk ontsnapt, leidt tot een tekst onderaan het scherm: "Ook beschikbaar op pc". Misschien een tijdelijke exclusieve Sony? We zullen moeten wachten om het te weten.