TOKIO– (BUSINESS WIRE) –Wedge Holdings is verheugd aan te kondigen dat we op 25 september 2020 "Toji no miko kizamishi issen no tomoshibi" kunstwerken publiceren. Het heeft meer dan 300 pagina's met kaartillustraties, achtergronden en instellingsdocumenten die zijn populaire applicatie voor slimme telefoon met de naam "Toji no miko kizamishi issen no tomoshibi" tot maart 2020.


De "Toji no miko kizamishi issen no tomoshibi" Kunstwerken worden op bestelling gepubliceerd met de vervaldatum 16 augustus 2020. We kregen meer bestellingen dan verwacht en werden een populair onderwerp onder gebruikers. We zijn nu bezig met drukken en binden.

Release datum: 25 september 2020
Prijs: 6,600 JPY (inclusief btw)
ISBN: 978-4-904293-54-6

© Gokadenkeikaku / Tojitomo OVA productiecommissie
© 2018-2020 SQUARE ENIX CO., LTD. Alle rechten voorbehouden.

We zullen doorgaan met het ontdekken van verschillende populaire vermakelijke inhoud, waaronder games en animaties, en we zullen "Waku-Doki" -producten ontwikkelen en aan gebruikers leveren. Deze keer hebben we de publicatie ook aangekondigd in opdracht voor gebruikers van Aziatische inhoud. Het product is echt samen met onze belangrijkste maatregel in het managementplan op middellange termijn, we ontwikkelen verschillende producten met interessante inhoud voor de wereld als een "Anywhere door". Onze groep beheert de gemeenschappen voor gebruikers van inhoud op Facebook en andere sociale media, die meer dan 300 gebruikers hebben uit Indonesië, Vietnam en Thailand. Ze genieten ook erg van het product.

We hebben producten ontwikkeld met verschillende vermakelijke inhoud, waaronder boekredactie, boekpublicatie en ook ruilkaarten. Op basis van de missie van ons bedrijf "Vul de tijd van de wereld met Waku-Doki", zullen we doorgaan met het opwarmen van de inhoudindustrie door middel van onze zakelijke activiteiten en als brug fungeren voor inhoudhouders en gebruikers.

Contacten

Voor meer details
Kontakt:
Unicon bedrijfsdivisie, Wedge Holdings Co., Ltd.
Yasuhiro Kotake
Tel: + 81-3-6225-2116
Fax: + 81-3548-0560

Bron BEDRIJFSDRAAD