Het haakje eindigde Monster Hunter World, de actieserie van Capcom kom terug Nintendo Switch met twee nieuwe titels aangekondigd tijdens de nieuwste Nintendo Direct Mini: Monsterjager staat op Monster Hunter-verhalen 2.

Monster Hunter Rise is precies zoals het klinkt, de beruchte titel af en toe gekletst in de afgelopen weken, en dat het gebruikt een herwerkte versie van de motor van zijn grote broer World en presenteert een veel esthetischer oostelijk e Japans. Gelegen in het dorp Kamura, zullen jagers te maken krijgen met een nieuwe line-up van monsters, zoals de magnamalo, een verschrikkelijke wyvern die in staat is om rampspoed en vernietiging in het gebied te brengen.

Monster Hunter Rise komt als volgende Maart 26 2021 en ondersteunt ook een nieuwe set van Amiibo binnenkort.

Vervolg op de titel die is uitgebracht op Nintendo 3DS, Monster Hunter-verhalen 2 is geïnspireerd door titels als Pokémon om een ​​verhaalgestuurde RPG te maken waarin de jager de omgevingen verkent op zoek naar nieuwe monsters om te beheersen. Onder hen maken monsters zoals Anjanath en Legiana, rechtstreeks uit World, hun intrede in de serie.

Monster Hunter Stories 2 komt aan tijdens deZomer 2021.