Football Manager 2020Een zeer rijke week voor gebruikers van Epic Games Store, die drie games gratis kunnen inwisselen, waaronder twee van het hoogste niveau: Football Manager 2020, Watch Dogs 2 en Stick It to the Man!

Per Football Manager 2020 een inleiding is niet nodig, hij is de onbetwiste koning van het voetbalmanagement hier voorgesteld in de laatste editie, ideaal om even op te warmen in afwachting van de publicatie van de 2021-versie over een paar maanden.

Waakhonden 2Hetzelfde geldt voor Waakhonden 2, Ubisoft's open wereld actiesaga die binnenkort zal worden verrijkt met het nieuwe hoofdstuk Watch Dogs Legion.

Plak het bij de man! het is in plaats daarvan een nogal bizarre en originele actieplatformer, artistiek zeer geïnspireerd, dat het verhaal vertelt van Ray, een individu dat in staat is zijn wereld te veranderen dankzij een aantal krachten… nogal bijzonder.

De drie titels kunnen, zoals gewoonlijk, gratis aan je bibliotheek in de Epic Games Store worden toegevoegd zonder een cent te hoeven betalen. De aanbieding is geldig tot 17 september 24 uur.