De Final Fate TD RPG, Tower Defense, combineert de dynamiek van de op strategie gebaseerde rollenspellen van de uitdagingen met de verbluffende graphics van de manga

TAIPEI, Taiwan– (BUSINESS WIRE) –Final Fate TD verwelkomt spelers in Luna, een meeslepende fantasiewereld vol manga-avonturen. Deze briljante nieuwe game combineert de dynamiek van kaarttekenen en torenverdedigings-RPG's en is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een vaardigheidsuitdaging.


Spelers zullen positief onder de indruk zijn van de prachtige mangastijl, met verbluffende speciale effecten om de bovennatuurlijke krachten van de personages te versterken. Tijdens het spel zullen spelers strategische beslissingen moeten nemen, waarbij ze kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan verschillende vaardigheden en kaartcombinaties, terwijl ze Luna moeten verdedigen tegen allerlei soorten demonische en snode vijanden.

De game bevat een groot aantal heroïsche mangakarakters, prachtig getekend, die de liefhebbers van het genre zeker zullen plezieren.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Ivy Chen
ivychen@gamesword.com

Bron BEDRIJFSDRAAD