De laatste Nacht stad draad gewijd aan Cyberpunk 2077 geopend met een nieuwe gameplay-trailer, gewijd aan Night City. Wat op het eerste gezicht een ongelooflijke en leuke stad lijkt, verbergt een samenleving die is verdeeld in verschillende districten.

Terwijl het centrum van Night City verschillende activiteiten, winkels, televisiestations en disco's biedt om de speler wat afleiding te geven tussen de ene hoofdzoektocht en de andere; terwijl je afdaalt naar de lagere niveaus van de stad, kun je de individuen ontmoeten die de meerderheid van de bevolking vormen: evacués, moordenaars, huurlingen, zwarte marktwinkels en met eigen ogen alle miniverhalen zien die ze vertegenwoordigen de andere kant van de medaille. Heb je trouwens de verschillende bendes ontmoet die de wereld van Cyberpunk 2077 achtervolgen?

Cyberpunk 2077 wordt hierna uitgebracht 19 november op PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc. Het is ook mogelijk om gratis te upgraden naar Next-Gen consoles, namelijk Xbox Series X en PlayStation 5.