Het nieuwe merkplatform legt de essentie van Dave & Buster's vast met meerdere spots en een ontwerprevisie die in september debuteert

DALLAS– (BUSINESS WIRE) –Dave & Buster's Entertainment, Inc., (NASDAQ: PLAY), ("Dave & Buster's" of "the Company"), de iconische Amerikaanse speelhal en eetzaal die in het hele land is begonnen veilig te heropenen , kondigt de lancering aan van zijn nieuwe campagneplatform, "Ding Ding Ding." De nieuwe campagne benadrukt de positiviteit en uitbundigheid die begint bij Dave & Buster's en lang na je bezoek bij je blijft.

"Dit is de eerste stap in het transformeren van de manier waarop Dave & Buster de communicatie met onze gasten benadert", aldus Chief Executive Officer, Brian Jenkins. "Onze teams hebben jarenlang boeiende ervaringen gecreëerd en deze nieuwe campagne zal voortbouwen op het emotionele kapitaal dat we binnen onze gemeenschappen hebben opgebouwd", aldus de heer Jenkins.

De campagne maakt gebruik van de knipperende lichten in de winkel, aankondigingen met hoge scores en geluidseffecten van games om de kijker eraan te herinneren dat ze "perfect" en "geweldig" zijn. Deze injectie van positieve emotie in het merk is een nieuwe koers voor Dave & Buster's en zal worden geïntegreerd in de communicatie en toekomstige gastervaringen. De campagne vertegenwoordigt het eerste werk tussen Dave & Buster's en zijn nieuwe creatieve AOR, Moeder in New York, een samenwerking die eind maart 2020 begon.

"Ding Ding Ding is het heldere geheugensteuntje dat deze campagne draagt, maar het is veel meer dan alleen een nieuwe slogan - het signaleert een grotere verschuiving in het merk om zich te concentreren op emotionele ervaringen die de vele functionele voordelen van Dave & Buster's overstijgen", aldus Chief Marketingmedewerker Brandon Coleman III.

"Dingfesto", de eerste plek in de nieuwe merkcampagne, debuteerde nationaal op netwerk-tv en digitale platforms op 29 augustus 2020, gevolgd door "Perfect Meg" op 4 september 2020. Aanvullende elementen binnen de nieuwe "Ding Ding Ding" platformlancering in september, inclusief: vernieuwde fotografie, zes seconden sociale video's en een vernieuwing van het ontwerp, geleid door Moeder ontwerp, dat een bijgewerkt logo, merkpalet, typografisch systeem en secundaire grafische taal omvat.

"Van pitchwinst tot productie, deze rebranding werd volledig uitgevoerd binnen de context van de huidige wereldwijde pandemie", zegt Corinna Falusi, CCO en Partner, Mother in New York. “'Ding Ding Ding' betekent dat je Dave & Busters in een betere staat verlaat. Het is een campagne die met opzet te luid en te veel is in een tijd waarin we allemaal meer Ding Ding Ding zouden kunnen gebruiken. "

Over moeder

Mother werd in 1996 in Londen opgericht door een groep creatieve, vrijdenkende individuen die aan een keukentafel zaten te lunchen. Hier besloot de groep dat ze honger hadden om dingen anders te doen. Ze wilden zich losmaken van de ketenen van traditionele bureaus en 100% onafhankelijk zijn. Tegenwoordig is Mother nog steeds zeer onafhankelijk, met kantoren in Londen, New York, Los Angeles, Shanghai en Zuid-Amerika. Bezoek motherfamily.com voor meer informatie.

Over Dave & Buster's Entertainment, Inc.

Dave & Buster's Entertainment, Inc., opgericht in 1982 en met het hoofdkantoor in Dallas, Texas, is de eigenaar en exploitant van 136 locaties in Noord-Amerika die entertainment en dineren combineren en klanten de mogelijkheid bieden om "Eat Drink Play and Watch" te eten. één locatie. Dave & Buster's biedt een volledig menu van voorgerechten en hapjes, een complete selectie van alcoholische en niet-alcoholische dranken en een uitgebreid assortiment aan amusementsattracties rond het spelen van games en het kijken naar live sport en andere televisie-evenementen. Dave & Buster's heeft momenteel winkels in 40 staten, Puerto Rico en Canada.

Forward-Looking Statements

De verklaringen in dit persbericht die geen historische feiten zijn, zijn toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen brengen risico's en onzekerheden met zich mee en kunnen bijgevolg worden beïnvloed door onze schuldenlast, algemene zakelijke en economische omstandigheden, de impact van de concurrentie, de seizoensinvloeden van de onderneming, ongunstige weersomstandigheden, toekomstige grondstoffenprijzen, gasten en klachten en rechtszaken van werknemers, brandstof- en nutskosten, arbeidskosten en beschikbaarheid, veranderingen in consumenten- en bedrijfsuitgaven, veranderingen in demografische trends, veranderingen in overheidsregels, ongunstige publiciteit, ons vermogen om nieuwe winkels te openen en overmacht. Dienovereenkomstig kunnen werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de toekomstgerichte verklaringen, en het bedrijf waarschuwt u er daarom voor om niet te vertrouwen op dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Dave & Buster's heeft de intentie deze toekomstgerichte verklaringen alleen te laten gelden vanaf het moment van deze release en verbindt zich er niet toe om ze bij te werken of te herzien naarmate er meer geschikte informatie beschikbaar komt, behalve zoals wettelijk vereist.

Contacten

Shelby Robinson
srobinson@konnectagency.com

Bron BEDRIJFSDRAAD