De derde is net afgelopen Nacht stad draad gewijd aan Cyberpunk 2077, waarmee CDProjekt RED meer details liet zien over de stad die de evenementen organiseert die in het spel worden verteld en op de verschillende locaties.

De focus van het evenement was echter gericht op bende aanwezig in Night City, beoordeeld in video- hieronder, die de uitstekende variëteit laten zien in de karakterisering van de personages en de verschillende facties die de stad bevolken.

Tot slot werden ze ook gepubliceerd Cyberpunk 2077 pc-vereisten, weergegeven in de volgende tabel. En, enigszins verrassend, blijken ze allesbehalve onbetaalbaar te zijn.

Cyberpunk 2077Cyberpunk 2077 zal vanaf volgende beschikbaar zijn 19 november op pc, Xbox Series X | S, PS5, Xbox One en PS4. Een verbeterde versie voor next-gen consoles wordt in de komende maanden verwacht, evenals een landing op het Google Stadia-platform.