PlaySys, een bedrijf met jarenlange ervaring opgericht in 2007, is zeker niet nieuw op de markt voor game-ontwikkeling en software. De Milanese studio, met een zeer solide achtergrond erachter, staat daarom voor de ontwikkeling van videogames voor nieuwe generatie consoles met zijn nieuwe titel die we in preview aankondigen.

project Dream (dit is de werktitel), momenteel in een vergevorderd stadium van ontwikkeling, is een 3D-avontuur dat zich afspeelt in een uitgestrekte en kleurrijke verkenbare wereld, die de speler naar onverwachte ervaringen zal leiden waarin schijn bedriegt. De oprichter van PlaySys is erg Italiaans, Luca Deriu, maar met een geheel internationale vorming en roeping. Hij is hoogleraar 3D-graphics en game-ontwikkeling en auteur van 3ds Max-handleidingen voor Hoepli en EPC. Hij heeft vaardigheden en passie voor de wereld van videogames in zijn bedrijf gebracht.

"Het PlaySys-team brengt talenten van over de hele wereld samen, want de videogame is een universele taal. ", zei Luca Deriu, oprichter van PlaySys en auteur van Project Dream.

De game wordt in de tweede helft van 2021 uitgebracht, in eerste instantie voor PlayStation en vervolgens voor de andere consoles. Verdere details worden later gecommuniceerd.

Over PlaySys

Met zijn eigen software, Real IES en Real HDR, vestigt PlaySys zich als een internationaal bedrijf op de markt voor professionele 3D grafische tools, en zijn producten worden over de hele wereld gebruikt. Op het gebied van programmeren, gebruikmakend van een team van professionals, te beginnen met de oprichter, Luca Deriu, profileert het bedrijf zich als een internationale realiteit voor videogames en B2B-producten gemaakt voor kijkers van virtual reality, waaronder Oculus en HTC Vive. Een van de belangrijkste titels moet worden genoemd Abyssus VR e qb VR, dat in 2017 debuteerde op de E3 in Los Angeles, gamescom in Keulen en China Joy in Shanghai als vlaggenschipproducten voor de kijkers van Pico Interactive.