Spyro 4 is mogelijk in ontwikkeling, volgens een vacature die is geplaatst door het Toys for Bob-team. Comeback op de volgende generatie?

De terugkeer van de paarse draak zou in de pijplijn kunnen zitten in de studio die de comeback van Crash Bandicoot al heeft afgehandeld dankzij de N.Sane Trilogy en de verwachte Crash Bandicoot 4: It's Abaut Time. Het softwarehuis zorgde toen ook voor de remake van de eerste Spyro waarom de komst van het vierde hoofdstuk uitsluiten?

Juist in deze uren maakten de jongens van Toys for Bob via Twitter bekend dat ze op zoek zijn naar een Technische Kunstenaar met ervaring om deel te nemen aan de verwerking van een nieuwe triple A.

Als we nu precies willen zijn, de achtergrondkleur van de advertentie en die van de bedrijfscontacten zijn één vertrouwd violetvind je niet? Het is in feite dezelfde kleur als de draak geboren in Activision, daar bestaat geen twijfel over.

Kunnen we onze vingers gekruist houden voor een terugkeer van Spyro naar Next Gen?