SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) –Unity Software Inc. ("Eenheid") heeft vandaag de prijsstelling bekendgemaakt van haar eerste openbare aanbieding van 25,000,000 gewone aandelen tegen een prijs aan het publiek van $ 52.00 per aandeel.

De aandelen zullen naar verwachting op 18 september 2020 worden verhandeld op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool "U" en het aanbod zal naar verwachting op 22 september 2020 worden afgesloten, afhankelijk van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden. Bovendien heeft Unity de underwriters een optie van 30 dagen verleend om tot 3,750,000 extra gewone aandelen te kopen tegen de prijs van de beursintroductie, verminderd met de onderschrijvingskortingen en provisies.

Goldman Sachs & Co. LLC en Credit Suisse Securities (USA) LLC treden op als lead book-running managers voor het voorgestelde aanbod. BofA Securities, Barclays en William Blair treden ook op als book-running managers. Oppenheimer & Co., Piper Sandler, Stifel, Wedbush Securities, Academy Securities en Siebert Williams Shank treden op als co-beheerders voor het aanbod.

Het aanbod wordt alleen gedaan door middel van een prospectus. Kopieën van het definitieve prospectus, indien beschikbaar, kunnen worden verkregen bij: Goldman Sachs & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefonisch op 1-866-471-2526 of per e- mail naar prospectus-ny@ny.email.gs.com; Credit Suisse Securities (USA) LLC, ter attentie van: Prospectus Department, 6933 Louis Stephens Drive, Morrisville, NC 27560, telefonisch op (800) 221-1037 of per e-mail op usa.prospectus@credit-suisse.com; BofA Securities, Attentie: Prospectus Department, NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3rd Floor, Charlotte, NC 28255-0001, of per e-mail op dg.prospectus_requests@bofa.com; Barclays Capital Inc., c / o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, telefonisch op (888) 603-5847 of per e-mail op barclaysprospectus@broadridge.com; of William Blair & Company, LLC, ter attentie van: Prospectus Department, 150 North Riverside Plaza, Chicago, IL 60606, telefonisch op (800) 621-0687 of per e-mail op prospectus@williamblair.com.

Een registratieverklaring met betrekking tot deze effecten is ingediend bij en van kracht verklaard door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Dit persbericht vormt geen aanbod om te verkopen of het verzoek om een ​​aanbod om te kopen, noch zal er enige verkoop van deze effecten plaatsvinden in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetten van een dergelijke staat of jurisdictie.

Over eenheid

Unity is 's werelds toonaangevende platform voor het maken en gebruiken van interactieve, realtime 3D-inhoud (RT3D). Makers, variërend van game-ontwikkelaars en architecten tot auto-ontwerpers, filmmakers en meer, gebruiken Unity om hun creaties tot leven te brengen. Het platform van Unity biedt een uitgebreide set softwareoplossingen om interactieve, realtime 2D- en 3D-inhoud voor mobiele telefoons, tablets, pc's, consoles en augmented- en virtual reality-apparaten te creëren, uit te voeren en er inkomsten mee te genereren.

Contacten

Amanda Taggart
Eenheid
Directeur, wereldwijde communicatie
amandat@unity3d.com

Bron BEDRIJFSDRAAD