Heb je ooit willen bellen Ijzeren man? Nu kunt u het echt doen. Het telefoonnummer van de superheld werd onlangs door het bedrijf onthuld op de pagina's van Thor # 7. Door het nummer te bellen dat u in de onderstaande afbeelding ziet (als u vanuit Italië belt, moet u het voorvoegsel 001 ervoor zetten), zal Tony Stark u antwoorden.

Thor # 7 is deze week uitgebracht. Geschreven door Donny Cates met artwork van Aaron Kuder, gaat de kwestie over Thor's trouwe hamer, Mjolnir. De god van de donder laat zijn hamer achter om door iemand anders te worden gevonden. Een man genaamd Adam arriveert en roept Iron Man ter plaatse. Maar de held is benieuwd hoe deze man zijn persoonlijke telefoonnummer heeft gevonden en ziet de bittere verrassing.

U betaalt niets voor het gesprek, maar als u het niet wilt doen, weet dan dat het Iron Man-antwoordapparaat u met een lusteloze stem zal antwoorden, het zal u het volgende vertellen:

“Hallo, ja, ik ben Iron Man, maar vanwege een grote blonde idioot gebruik ik dit nummer niet meer, maar hey, leuk toch proberen .. Voor alles wat met Tony Stark te maken heeft, bezoek www.TonyStarkIronMan.com en eh, probeer daarbuiten veilig te blijven? .. Ik heb het al druk genoeg. "