The Legend of Zelda zou dankzij Netflix op het kleine scherm kunnen verschijnen. Nu gaat een gerucht de ronde dat Tom Holland de rol van hoofdpersoon Link speelt.

Nintendo heeft onlangs de wens uitgesproken om zijn horizon te verbreden, ook naar de film- en televisiemarkt door de animatiefilm gewijd aan Super Mario in productie te nemen. Nu gaat er een gerucht over aanpassing live-actie van The Legend of Zelda-saga waarbij het Netflix-streamingplatform betrokken zou zijn. Volgens bronnen die de komst van de prequel-serie van The Witcher al hadden voorzien, zou het Amerikaanse bedrijf zijn zinnen hebben gezet op Tom Holland om de rol van Link op zich te nemen, de hoofdrolspeler van de saga.

De acteur die bekend werd als Spider Man in het Marvel Cinematic Universe is nu druk bezig met de set van Niet in kaart gebracht, de verfilming van de videogame-saga gemaakt in Naughty Dog. Moge zijn volgende rol die van de jonge man zijn Hylia van de groene tuniek?

We moeten gewoon wachten op de XNUMXe verjaardag van The Legend of Zelda, die volgend jaar zal vallen, om de plannen van Nintendo voor dit geliefde merk te ontdekken. Wat vind je van deze mogelijke aanpassing? Vindt u het nodig?