square Enix publiceerde een speciale video 90 seconden voor De wereld eindigt met jou de animatie, de anime-bewerking van het actie-rollenspel The World Ends with You door square Enix.

De anime zal in 2021 wereldwijd beschikbaar zijn.

Voor de anime heette het Takeharu Ishimoto, componist die ook de muziek voor het spel heeft gemaakt. Kazuya Ichikawa (Monster Strike the Animation, Clean Freak! Aoyama kun, Tantei Team KZ Jiken Note) zal de anime regisseren. Tetsuya Nomura e Generaal Kobayashi zijn geaccrediteerd met i karakter ontwerpen. DOMERICA (Flying Witch Petit) en Shinei Animation (Mysterious Joker, Doraemon) produceren het.

Toen Ichikawa werd gevraagd of de anime het verhaal van het spel zal volgen, antwoordde hij dat het personeel sommige onderdelen heeft behouden en andere heeft aangepast om beter bij hen te passen. Hij kon niets over het verhaal zeggen. Hij zei echter dat Shibuya zal worden vertegenwoordigd zoals het nu is. In de praktijk is alles 'moderner' gemaakt dan het spel dat in 2007 uitkwam.