Monster Hunter Rise, het nieuwe hoofdstuk van het merk voor Nintendo Switch, draait op 30 fps en wordt ondersteund dankzij een reeks gratis DLC's.

Monster Hunter, na het platformonafhankelijke haakje met World, keert terug naar Nintendo-consoles dankzij de nieuwe Rise die de grafische engine deelt, de RE Engine. Capcom heeft, naast dit detail, al bevestigd dat de titel de uploads tussen de verschillende kaarten op de kaart zal elimineren en dat het geen spin-off zal zijn, maar een hoofdhoofdstuk van de saga.

Het Japanse bedrijf bevestigde ook dat MH Rise zich zal wenden tot 30 fps en zal continu worden ondersteund door middel van een reeks Gratis DLC. Het is niet de eerste keer dat Capcom gratis content aanbiedt om de levensduur van de titels van de saga te ondersteunen, maar we zijn blij dat deze gewoonte voortduurt.

We herinneren je eraan dat Monster Hunter Rise beschikbaar zal zijn vanaf 26 maart 2021 exclusief voor Nintendo Switch. Ben je klaar om op monsters te jagen?