De eenjarigen vonden vanavond plaats Emmy Awards en tijdens de prijsuitreiking, Disney heeft het passend geacht om een ​​nieuwe trailer voor te droppen WandaVision, een van de eerste tv-series die de Marvel Cinematic Universe su Disney +.

Deze trailer laat precies zien wat WandaVision is: een product ongebruikelijkpositief schizofreen in zijn esthetiek, en die het als protagonisten zal zien Scarlett Witch (Elizabeth Olsen) e visie (Paul Bettany) en die onmiddellijk na de gebeurtenissen van Avengers: eindspel. En hier beginnen al de eerste vragen te rijzen: hoe is het mogelijk dat Vision nog leeft?

Volgens sommige theorieën van fans zou de plot van deze serie geïnspireerd moeten zijn door strips zoals Huis van m, en ga dan verbinding maken met Doctor Strange: een multiversum van waanzin. Laat het de eerste stap zijn van de MCU om het multiversum en het veelgevraagde X-Men?