World of Warcraft zou terug kunnen keren naar de theaters met Peter Jackson als regisseur en Chris Pratt als hoofdrolspeler.

Een nieuwe verfilming van de beroemde videogamesaga zou binnenkort het licht kunnen zien dankzij de samenwerking tussen Activision Blizzard en legendarische afbeeldingen. Dit zou geen vervolg zijn op de film die in 2016 werd uitgebracht met Travis Fimmel in de hoofdrol, maar eerder een herstart meer trouw aan het originele werk. De twee bedrijven willen namelijk een project creëren met een enorm potentieel dat aantrekkelijker is dan de film vier jaar geleden, en daarom zouden ze op zoek zijn naar een charismatische hoofdrolspeler en een prestigieuze regisseur.

De meest geruchten op dit moment zijn de Marvelian Guardian of the Galaxy Chris Pratt als de hoofdrolspeler, geregisseerd door de deskundige hand van de bekroonde Peter Jackson. Dat laatste zou, na het filmen van Lord of the Rings en The Hobbit, de voor de hand liggende keuze zijn om dit nieuwe fantasieproject tot een succes te maken.

De productie zou op dit moment nog in een oerstaat verkeren, dus verwacht niet dat de Horde en Alliance binnenkort op het scherm zullen verschijnen.