In 2012 noemde een ontwikkelaar Ivan Aedler was op de voorgrond gekomen in het heetste nieuws door een eroge over Peach: Peach's Untold Tale. Geïnspireerd door een hentai, bereikte de game al snel een miljoen keer bekeken op de verschillende sites die gewijd waren aan entertainment voor volwassenen. Dit kleine onafhankelijke project is echter een nieuw slachtoffer geworden van de DMCA-hamer di Nintendo.

Via de pagina GitHub van de maker is het mogelijk om de hele brief te lezen waarin Nintendo de ontwikkelaar beveelt te stoppen met het ontwikkelen van het spel, hoewel deze van mening is dat de parodie correct gebruik maakt van "fair use". De nieuwste titelupdate is afgelopen april geüpload, voordat de ontwikkelaar in een onderbreking kwam, verlengd door de noodsituatie coronavirus.

In deze specifieke eroge kon de hoofdrolspeler Peach seksuele relaties aangaan met de verschillende vijanden van de Super Mario-serie, en vervolgens zwanger worden van de laatste. Bovendien was het mogelijk om de prinses aan te passen met een reeks thema-outfits.