In de afgelopen uren Mike Morhaime, legendarische mede-oprichter en voormalig CEO van Blizzard, Heeft aangekondigd zijn terugkeer naar de game-industrie met Dreamhaven, een gloednieuw bedrijf dat bestaat uit echte veteranen van de videogame.

Deze nieuwe uitgever zal ook gevestigd zijn in Irvine, Californië en zal de slimste koppen van de afgelopen jaren in zich hebben ze verlieten Blizzard, met absolute vrijheid creatief voor de laatste.

Momenteel heeft Dreamhaven al twee ontwikkelstudio's klaar om aan nieuwe titels te werken. De eerste belde Raketlancering naar de maan, wordt geregisseerd door voormalig uitvoerend producent van Hearthstone Jason Chayes, samen met Dustin Browder (Starcraft 2) en Ben Thompson (Hearthstone).

De tweede plaats Geheime deur, is afgehandeld door Chris Sigaty (voorheen Hearthstone uitvoerend producent), Eric Dodds en Alan Dabiri (Heroes of the Storm, Warcraft 3 en StarCraft 2).

Op dit moment hebben we nog geen nieuws over de games dat Dreamhaven heeft voor het publiek in petto, maar gezien de geniale geesten achter deze ontwikkelingsstudio's, zullen we zeker enkele goede zien.