Kom heren, kom! Epic Games en zijn draagraket bieden u met trots een testrit in de mooiste speeltuin ooit: de jouwe! Het gratis aanbod van deze week bestaat zelfs uit RollerCoaster Tycoon 3, een pretparksimulator ontwikkeld door Grensgieterij.

“Bouw het park waar je je hele leven van gedroomd hebt en herontdek de beroemde en geprezen achtbaan-bouwsimulator. Ervaar de spanning van een klassiek spel dat het genre opnieuw definieert met zijn twee enorme uitbreidingspakketten. Controleer het budget, de winkels, de services en het parkpersoneel om tientallen scenario's op briljante wijze te overwinnen. Word een echte tycoon en start je nieuwe en veelbelovende carrière of creëer je ideale park zonder financiële zorgen dankzij de sandbox-modus. Voldoe aan de verzoeken van uw gasten en laat uw park op rolletjes lopen. Deze complete editie bevat alle inhoud van de Soaked-uitbreidingen! is
Wild!. Proef de smaak van de moeilijkheden bij het creëren en beheren van spannende waterparken en prachtige natuurlijke habitats. "

RollerCoaster Tycoon 3 het kan - tot 1 oktober 2020 - worden verzilverd via de volgende link. Onthoud dat je je moet registreren of inloggen op je Epic Games-account om het in te wisselen.