Vecht in echte blauwe stijl terwijl je kostuums met Sonic-thema en nieuwe IPPON-decoraties aantrekt en transformeer in de grote man zelf met de Dr. Eggman Gum Utsusemi

TOKYO– (BUSINESS WIRE) - Het is een Sonic BOOM! De favoriete blauwe egel van iedereen snelt zich een weg naar kauwgomvechters Ninjala vanaf nu tot en met 21 oktober. Tijdens deze tijdelijke samenwerking kunnen spelers hun vijanden laten draaien, sprinten en bashen met allerlei Sonic The Hedgehog thema-items, waaronder:

  • Avatar-outfits van Sonic, Tails en Knuckles
  • Sonic en Dr. Eggman IPPON-decoraties
  • Stickers van Sonic en Dr. Eggman
  • Een Dr. Eggman Gum Utsusemi-transformatie

Al deze items zijn beschikbaar om te kopen bij Jala (Ninjala's in-game valuta, verkregen via aankoop en door normaal te spelen) in de in-game winkel wanneer de blauwe vervaging zijn weg naar binnen snelt Ninjala.

Persmiddelen voor het spel zijn te vinden hier.

Om meer te leren over Ninjala, bezoek de officiële website, Twitter, Facebookof YouTube.

OVER GUNGHO ONLINE ENTERTAINMENT AMERICA

GungHo Online Entertainment America, Inc. (GOEA) is een uitgever met meerdere platforms die zich toelegt op het leveren van de beste titels, inhoud en ondersteuning voor de online gaminggemeenschap. GOEA, opgericht in 2012 en geleid door voormalig Square Enix USA en XSEED Games-directeur Jun Iwasaki, is de Amerikaanse divisie van GungHo Online Entertainment (GOE), een gevestigde Japanse uitgever. GOEA's contentpartners omvatten toonaangevende ontwikkelaars van Grasshopper Manufacture, SUPERTRICK GAMES, Game Arts, Acquire en Gravity, allemaal dochterondernemingen van GOE. GOEA publiceert en distribueert netwerkgeoriënteerde games voor consoles, draagbare, mobiele, tablet- en MMO-achtige games voor pc. GOEA bevindt zich in El Segundo, CA. Voor meer informatie, bezoek www.gunghoonline.com.

Handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Nintendo Switch is een handelsmerk van Nintendo.

© GungHo Online Entertainment, Inc.

Contacten

MEDIA CONTACT
GungHo online entertainment Amerika
Dakota Grabowski
Directeur Marketing en zakelijke relaties
Dakota@gunghoonline.com

TriplePoint namens GOEA
gungho@triplepointpr.com
+ 1-415-955-8500

Bron BEDRIJFSDRAAD