Xbox Series X en S kunnen binnenkort genieten van officiële accessoires, zoals deze externe SSD van 1 TB. Het product is echter niet het goedkoopste.

Xbox Series X met 1 TB geheugen en Series S met slechts 512 GB hebben meer ruimte nodig om de installatie van games en updates te ondersteunen. Om dit probleem op te lossen, is hier de eerste officiële externe SSD, de Seagate 1TB Game Drive. Het model, ook wel STJR1000400 genoemd, is niet het goedkoopste. Het product kan namelijk vooraf worden besteld via de American Best Buy-site voor de prijs van 219,99 dollar.

De prijs is abbastanza alto vergeleken met de rest van de externe SSD's voor consoles, en nu blijft het enige dat overblijft om te zien hoeveel de PS5-tegenhanger zal worden verkocht. Het enige zekere is dat deze producten nodig zijn als je een grote voorraad titels op je next-gen consoles wilt hebben, vooral alleen digitale.