Xbox-serie XXbox-serie X binnen een paar minuten uitverkocht in Japanse winkels.

Zoals gemeld door Xbox News in een tweet, zag de next-gen console van Microsoft al zijn aandelen in ongeveer 12 minuten voorbesteld worden in de Japanse Microsoft Store, terwijl het er 17 duurde om hetzelfde resultaat te krijgen op Amazon. Uitstekende feedback ook voor de Xbox Series S die in minder dan een uur was uitverkocht.

Goede resultaten van voorbestellingen komen ook in de rest van Azië binnen: de Xbox Series X-units eindigden na 15 minuten op Amazon India, terwijl het in Zuid-Korea slechts een minuut duurde om de uitverkochte exemplaren te registreren.

Het is niet duidelijk hoeveel stuks beschikbaar waren voor elke detailhandelaar, maar de gegevens die zijn geregistreerd door een merk, de Xbox, die historisch gezien nogal zwak is op de Aziatische markt, blijven aanzienlijk.