Het duurde iets meer dan 3 weken vanaf de officiële aankondiging van Onder ons 2, om de kleine ontwikkelaar te overtuigen Innerlijke Luiaard om terug te gaan op het schema, de ontwikkeling te annuleren en hun krachten te concentreren om de originele titel te ondersteunen en te verbeteren.

Via een lange post in hun account Itch.iois het softwarehuis van plan om de code van het spel te moderniseren en zo alle inhoud toe te voegen die voorzien is in Among Us 2. Verder hebben de mannen van InnerSloth de verschillende verandering die Among Us in de toekomst zullen ontvangen, waaronder:

  • Betere en stabielere servers
  • Modus voor kleurenblind
  • Accountsysteem
  • Een nieuwe fase gebaseerd op het spelontwerp De Henry Stickmin-collectie

Uiteindelijk was dit ongrijpbare vervolg slechts een bedrieger, die in de atmosfeer werd gegooid voor het welzijn van de gemeenschap die de inspanningen van de ontwikkelaars tegenwoordig beloont. waardoor Among Us kan wedijveren met Fall Guys.