De overlevering van Fall Guys, de battle royale van succes ontwikkeld door Mediatonic, is het altijd donker en ongelukkig geweest in tegenstelling tot de speelse en kleurrijke tonen van het spel. In de afgelopen weken hebben ontwikkelaars geprofiteerd van de populariteit van de titel om te doen wat elke ontwikkelaar doet 'Viraal verdwenen' zou doen: shitpostare.

Als tijdens interview de ontwikkelaar bevestigde dat de gekleurde sperziebonen ze houden op te bestaan na de uitschakeling van de race, in de afgelopen dagen de concept van de kunstenaar tudormorris heeft een tekening gepubliceerd waardoor de gemeenschap discussieerde over haar "vervloekte" aard. En zoals je kunt zien, lijkt de anatomie van deze kleine personages voortgekomen te zijn uit games die allesbehalve kleurrijk en zorgeloos zijn, zoals bloodborne, langer duren dan o Geheugenverlies.

We kunnen niet anders dan deze afbeeldingen rapporteren die, volgens het officiële sociale account van het spel, ze maken deel uit van de overlevering van het spel. Voor deze journalistieke editie van Griezelig Games, godzijdank, dat is alles. Om nooit meer!