Yakuza, de saga gemaakt door Toshihiro Nagoshi, zal binnenkort in de bioscopen verschijnen. Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe film?

SEGA heeft bevestigd dat het al bezig is met de live-actiefilm van de videogame-saga Ryu Ga Gotoku (in het Westen bekend als Yakuza) die volledig los zal staan ​​van de eerste Japanse bewerking die in 2007 uitkwam. De speelfilm wordt geproduceerd door Roberto Grande, Joshua Long en Erik Barmack dankzij de productiebedrijven Wild Sheep en 1212. De woordvoerder van laatstgenoemde heeft al over de aanpassing gezegd:

“Yakuza biedt ons een nieuw scenario waarin we boeiende verhalen kunnen neerzetten met complexe personages en een unieke setting die kijkers zelden hebben gezien. Het verhaal van Kazuma Kiryu is erg filmisch, dankzij een mix van actie, komedie, talloze convergerende verhaallijnen en paden van verlossing ”.

Yakuza kwam in 2007 al naar de bioscoop dankzij Takashi Miike

Op dit moment bevindt het project zich nog in de beginfase van ontwikkeling, in feite is het op dit moment aan de gangeen onderzoek naar de schrijvers. In afwachting van de komst van Kazuma Kiryu in de bioscoop, herinneren we u eraan dat Yakuza 7 beschikbaar zal zijn vanaf 13 november voor PS4, pc en Xbox One en, later, voor Xbox Series X en PS5.