De Tokyo Games Show 2020 was ook de locatie voor de conferentie van Koei Tecmo, die het evenement heeft gebruikt om nieuwe informatie over te brengen Hyrule Warriors: Age of Calamity, The voorloper van Breath of the Wild set 100 jaar eerder de gebeurtenissen van Link's nieuwste avontuur.

De nieuwe game-trailer is gewijd aan vier kampioenen van Hyrule en hun speciale vaardigheden: Mipha het is in staat om tsunami's en tornado's van water te creëren; met zijn bescherming, Daruk hij is in staat zichzelf als een bowlingbal te werpen om vijanden in een enkele slag uit te schakelen, of van sommige hellingen te springen; de bliksem van Urbosa het kan elk obstakel in een oogwenk verpulveren; RevaliTen slotte kan het de lucht in stijgen en een tornado creëren die zo scherp is als een mes, en dan sla van boven toe met zijn boog.

Verder ontdekken we door middel van een gameplay dat het in deze nieuwe musou-titel ook mogelijk zal zijn om de Sheikah te gebruiken IMPA, niet in staat om zijn Sheikah tablet om klonen en sferen van energie te creëren.

Ten slotte lijkt het erop dat Link een vertrouwde metgezel in zijn gelederen zal hebben: een mini-voogd, die hem tijdens het avontuur zullen volgen.