“De videogame-industrie is getroffen door een DokiDoki-bom. Vervolgens ging de waanzin verder en werd het een serie ". Met deze woorden kondigt Inti Creates aan ter gelegenheid van de TGS 2020, de terugkeer van de eerste Gal * Gun met een console-remake van Huidig ​​genGal * Gun keert terug.

Voor de minder geïnformeerde over het onderwerp: Gal * Gun is een shooter op rails die de hoofdrol speelt de klassieke Japanse student die, dankzij een puinhoop veroorzaakt door de Feromoon schot van de engel Patako, wordt super populair en wordt lastiggevallen door de aandacht van haar klasgenoten. De jongen zal zich dan een weg moeten banen door hordes geile meisjes en leraren om een ​​van de drie selecteerbare meisjes te veroveren: KanameAkiraKaoruko. In plaats daarvan keert de engel ook verrassend terug van Gal * Gun 2 Ekoro, die nu de mascotte van het merk is geworden.

Gal * Gun Returns komt uit Xbox One en Nintendo Switch de volgende Januari 28 2021, met een Steam-release gepland voor Februari. Maar als je geen zin hebt om te wachten, kun je altijd "wat cultuur opdoen" met aflevering 16 van Bad Taste-spellen.