TGS 2020 zou niet het evenement zijn dat is gewijd aan de Japanse videogame-industrie, zonder een van de grootste exponenten uit het verleden: SEGA. Het softwarehuis heeft namelijk een nieuw project aangekondigd, gewijd aan de wereld van vechten en "eSport, een oude bekende opgraven: Virtua Fighter.

Volgens wat gemeld op de Officiële site, Virtua Fighter zal de franchise opnieuw opstarten, in een exportsaus, ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan ​​van het bedrijf. In deze korte teaser kunnen we enkele van de hoogtepunten zien van de belangrijkste toernooien die de serie hebben georganiseerd, en dan besluiten we met een eerste blik op Akira Yuki, het gezicht van de serie sinds zijn verschijning op Cabinet e Sega Saturn.

De laatste titel in de franchise was Virtua Fighter 5 Laatste krachtmeting, uitgebracht in arcadehallen in 2010 en 2012 Xbox 360 PlayStation 3. Vervolgens beperkte de serie zich tot enkele optredens in titels zoals YakuzaSuper Smash Bros.