Een magische MMORPG-wereld en een verhaallijn van grandioze proporties


SHANGHAI– (BUSINESS WIRE) –Forsaken World: Gods and Demons is een open wereld fantasie MMORPG van ongelooflijke omvang. Duik in een wereld van eindeloos avontuur, waar schatten en glorie op de overwinnaar wachten, een drakenhol overvallen en op zoek gaan naar verloren artefacten. Of doe het rustig aan, ontspan en ga vissen tussen heroïsche avonturen door. Je spelbeslissingen zullen de wereld om je heen veranderen, met een verhaallijn waarmee je de toekomst van Calindor kunt bepalen. Laat je sporen achter en voer de legende in!

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Sean Young
International PR Manager, YOOZOO Games
SeanAY@yoozoo.com

Bron BEDRIJFSDRAAD